пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання в Новомиколаївці


          Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячої читання.  Для багатьох дитяча книга починається з другого року життя: це картонні книжки з яскравими малюнками тварин та кумедними віршами.
         Тож Новомиколаївська сільська разом із шкільною бібліотекою   в тиждень дитячого читання  зібрали до себе на гостину усіх тих, хто любить читати і цінує книгу, як духовну святиню, джерело мудрості і розуму. Під час проведення тижня «Книга – друг на все життя»  були проведені такі заходи:
        Для учнів 5-6 класів проведено бібліотечний урок  «Як народжується книга», вікторина «Казковий зорепад», в кінці заходу діти написали на Квітці бажань «Що  я хочу побачити в бібліотеці нового?».
       Для учнів 1-4 класів було організовано та проведено гумористичний мікс «Жменька сміху – дітям на втіху», а для вихованців дитячого садка  - поетичний віночок «Кольорові хвилинки дитячої поезії Марійки Підгірянки», бібліотекар Надія Ярцева читала казки, а щоб діткам було комфортніше, їм дозволили  переглядати  книжечки на великому і гарному килимку.


Немає коментарів:

Дописати коментар