четвер, 29 березня 2018 р.

             28 березня Федорівська сільська бібліотека разом з шкільною бібліотекою для учнів 10 - 11 класів Федорівської ЗОШ, організували та провели бібліотечне асорті  приурочене до 100-річчя з дня народження видатного українського письменника Олеся Гончара «Творчість Олеся Гончара у світовому контексті».
        Бібліотекар сільської бібліотеки  Надія Музика провела огляд літератури  «Класик української літератури – наш сучасник», на огляді були представлені твори Олеся Гончара.
          Шкільний бібліотекар Тетяна Гладиш провела вікторину «Пізнай твір за цитатою» відповідаючи на запитання вікторини діти довели те, що добре знають творчість Олеся Гончара.
          Дуже активно пройшла поетична хвилинка «Поезія Олеся Гончара» учні із задоволенням  читали  фронтової поезії письменника. В своїх коментарях діти зазначили, що багато невідомого про Велику Вітчизняну війну вони дізналися більше саме з творів Гончара. Тепер, дивлячись на сивих ветеранів, вони пильніше прислухатимуться до їхніх спогадів, будуть згадувати тих юнаків і дівчат, які в грізні роки лихоліття стали на захист рідної землі.
       Скільки б не минуло років, а твори Олеся Гончара будуть актуальними, бо людяність, яку ці твори пробуджують у читачів,— вічна категорія, без якої не може існувати жоден народ.







Немає коментарів:

Дописати коментар