пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Життя без наркотиків

1 березня до Міжнародного дня боротьби наркотиками та наркобізнесом в Новотроїцькій  центральній районній бібліотеці відбулися заходи, які сприяють формуванню здорового способу життя, попередження першої проби наркотичної речовини та боротьби з неадекватним поводженням підлітків.                                                      
           Бібліотекар юнацького абонементу Людмила Бондар, підготувала для старшокласників виставку-застереження «Майбутнє вільне від наркотиків», ознайомила читачів з книгою В. Юнак  «Наркоманія – дорога в безодню», також присутні переглянули відеофільм  «Наркоманія – знак біди».
           В наші дні наркоманія – це надто поширена проблема, яка в будь-якому випадку призводить до трагічних наслідків. Про неї говорять у всьому світі, з нею пов’язують зростання злочинності та інших нещасних випадків. За приблизними даними у світі налічується понад один мільярд наркоманів. Це соціальна трагедія. Вирішення проблеми наркоманії означає позбутися майже половини проблем, які постають перед державою та суспільством. Вкрай важливо навчити підлітків відрізняти хороше від поганого, самостійно мислити і вміти говорити «Ні наркотикам».



Немає коментарів:

Дописати коментар