середу, 6 лютого 2019 р.

Свято до Міжнародного дня рідної мови «Українська мова в нашому серці назавжди»
До Міжнародного дня рідної мови та в рамках обласного бібліомарафону «МОВА ЄДНАННЯ» бібліотекарі Федорівської сільської бібліотеки та Федорівської ЗОШ підготували свято «Українська мова в нашому серці назавжди». Це свято тієї мови, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо. Саме завдяки їй ми можемо порозумітися, переказати свої почуття, переживання, коли нам українцям материнське, рідне, українське слово служить оберегом, бібліотекарі Надія Музика та Тетяна Гладиш провели з юними читачами, учнями місцевої школи конкурсно-ігрову мозаїку «Прекрасне слово і душа у мові рідній возз’єднались». Діти Кльован Діана, Шевченко Катерина, Примак Андрій приймали участь у інсценізації «Українська мова». Також під час заходу лунали пісні та частівки про мову у виконанні Гладиш Ярослави, Солов’ян Любові та Нестеренко Валентини.
Українська мова, мов неповторний самоцвіт, виграє барвами веселки, має своє звучання, свою красу. І про це йшлося на заході.
Мовні ігри допомогли дітям продемонструвати свої знання з мови і бажання краще володіти рідним словом. Та найголовнішим для організаторів заходу були щирі посмішки учасників та дружній обмін позитивними емоціями.

Немає коментарів:

Дописати коментар