середу, 20 лютого 2019 р.

ПАМ'ЯТАЄМО ПРО ТИХ ХТО В ПОЛОНІ

Новотроїцька центральна районна бібліотека провела патріотичний флешмоб на підтримку полонених українських моряків. Серед 24 полонених  моряків  є і наш земляк Віктор Безпальченко із села Подове.
            По всій Україні проходять патріотичні акції, флешмоби на підтримку  наших моряків.
            Участь у флешмобі взяли голова районної державної адміністрації Наталя Солтановська, голова районної ради Юрій Коцегубов,  селищний голова Наталя Пінчук, батьки полоненого земляка Віктора Безпальченка, батьки загиблих воїнів АТО, учасники АТО, учнівська молодь. Учасники флешмобу вишикувалися в живу фігуру «якір». Бібліотекарі роздавали учасникам військово-морські прапорці України, які виготовили заздалегідь.
 Директор бібліотеки Надія Васильєва звернулась до учасників флешмобу, із закликом щоб всі пам’ятали про тих, хто в полоні. Це наші побратими і ми розуміємо, що таке військовослужбовці і їх військовий обов’язок. Ми розуміємо, що наші моряки повинні захищати свою державу, повинні бути з рідними і близькими. Віримо у те, що найближчим часом вони будуть вдома.
         На закінчення учасники гучними оплесками привітали батьків полоненого українського моряка Віктора Безпальченка та побажали їм віри у те, що їх син скоро повернеться з полону додому!
          Також для учасників заходу було представлено книжкові виставки до Дня Небесної Сотні «Герої не вмирають» та «Ми вас чекаємо».





Немає коментарів:

Дописати коментар