пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

ЧАРІВНИЙ СВІТ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

З метою всебічного розвитку і функціонування української мови як державної у всіх сферах суспільного життя, посилення її консолідуючої ролі у зміцненні державної єдності, враховуючи необхідність захисту мовно – інформаційного простору, підтримки розвитку національної культури, Воскресенська сільська бібліотека долучилась до обласного бібліомарафону «Мова єднання» під гаслом « Українська мова символ єднання нації ».
     В Воскресенській сільській бібліотеці була оформлена книжково – ілюстративна виставка «Рідна мова найдорожчий скарб». Також було проведено цикл заходів:
- флешмоб «Чому я розмовляю українською»,
- для вихованців дитячого садочку бібліотекар Наталя Кузнєцова провела поетичний струмочок «Бринить, співає, наша мова, чарує, тішить і п’янить»,
- мовний турнір «Українську мову знай, гарно й чемно розмовляй» в якому виявили найкращого учасника, справжнього знавця української мови, ним виявився постійний читач бібліотеки  Сергій Юдін.
- фольклорний конкурс, в якому ведуча Матюх Тетяна розповіла цікаві факти про мову народів світу, а також провела конкурс на кращого знавця української пісні.








Немає коментарів:

Дописати коментар