пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

          Тиждень молодіжної книги в Сергіївській бібліотеці

      Під час Тижня молодіжної книги, який проходив під девізом «Читання - твій  вибір!», бібліотекар Сергіївської  сільської бібліотеки Ольга Тімошенко  популяризуючи українську книгу серед молоді, організувала літературні news «Українська художня книга», які допомагають молоді у пошуку цікавих новинок,та відкривають нових вітчизняних авторів.
    В день читацьких витівок відбулася приємна несподіванка для відвідувачів бібліотеки. Бібліотекар пропонувала відвідувачам  сніданок з книгою «Почитай до кави». Читачі з задоволенням провели час в бібліотеці.
     В наступний день тижня  ми з учнями 11 класу вирішили відправитись на book-пікнік:»Читати-круто!» (Марина та Сергій Дяченки «Варан», Юрій Мушкетик «Останній гетьман», Валентин Чемерис »Орден на любов»).
   Літературний калейдоскоп «Подорожуючи сторінками української книги» запросив молодь до бібліотеки мандруючи сторінками книжок сучасних українських письменників. Найактивніші  читачі бібліотеки:  Поліщук Марина  та  Ольховик Діана  рекламували книги, які їм подобаються своїм ровесникам, а саме твори: Олександра Денисенко «Межник, або Всесвітнє Свавілля», Тимур і Олена  Литовченко «Кинджал проти шаблі».
       Протягом тижня в бібліотеці проходила акція «Вільна книжкова шафа». Бібліотекар  запропонувала звільнити книги з особистих домашніх бібліотек від марного  стояння на полицях і запропонувати іншим читачам.
Тиждень молодіжної книги пройшов цікаво, змістовно, популяризуючи сучасну українську літературу в молодіжному середовищі.





Немає коментарів:

Дописати коментар