четвер, 19 квітня 2018 р.

Безоплатна правова допомога для жителів села Новомиколаївка в сільській бібліотеці

В рамках загальнонаціонального проекту “Я МАЮ ПРАВО!”  з метою покращення правової свідомості громадян району 18 квітня 2018 року начальником Новотроїцького БПД Світланою Овечкіною за підтримки сільського бібліотекаря Надії Ярцевої в приміщені Новомиколаївської сільської бібліотеки, вперше в Новотроїцькому районі, за допомогою сучасних засобів зв’язку (Skyp-зв’язку)  відбулася онлайн-консультація для мешканців села Новомиколаївка.
До даного заходу долучилися сільський голова  Надія Ющук  та  більше десяти сільських жителя які мали можливість поспілкуватись  з юристами системи БПД за допомогою Skyp-зв’язку та отримати відповіді  на питання правового характеру. Зокрема присутніх цікавили питання з земельного права (порядок внесення змін до договору оренди землі у розділ орендна плата, та  можливість розірвання договору оренди землі спадкоємцями) крім того, мешканців цікавили питанням з  спадкового права (порядок прийняття спадщини якщо спадкоємці є мешканцями АРК),  соціального питання (порядок отримання субсидії працездатною безробітною особою) та інші. На всі питання присутні отримали кваліфіковані відповіді юристів,  крім того, дехто  із сільських жителів був запрошений до бюро правової допомоги на індивідуальні консультації, остільки питання які були задані потребували детального огляду правовстановчих документів. 
По завершенню даного заходу до присутніх була доведена інформація про графік роботи та місце розташування   Новотроїцького БПД.



Немає коментарів:

Дописати коментар