пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

                            ЛІТЕРАТУРНИЙ  БРЕЙН-РИНГ

           В рамках Тижня молодіжної книги Подовськка сільська бібліотека провела літературний брейн-ринг «Книга – друг і порадник» між учнями 9 -11- х класів.
       В бібліотеці зібралися прихильники книги, адже, як говорив Сухомлинський: «Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». В грі взяли участь дві команди «Лірики» та «Філологи». Хороша книга - це ковток води для спраглого, це друг і порадник.
З її героями можна помандрувати у різні кінці світу, побути у минулому та майбутньому. Можна навчитися розрізняти добро, зло, можна й просто насолоджуватися словом. Мабуть, усі ви погодитеся, що знати все неможливо. Але без ерудиції, вміння логічно мислити, практично використовувати власні знання, шукати і знаходити необхідну інформацію в сучасному світі не обійтися. Саме з цією метою і була проведена ця гра.
       Переможцями брейнг-рингу стала команда «Лірики» яка отримали Грамоту від Подовського сільського голови, а команда «Філологи» отримали Подяку за участь.



Немає коментарів:

Дописати коментар