вівторок, 10 квітня 2018 р.

«Відчиняє двері казка»

Згідно плану роботи волонтерська група «Казкарик»,   у складі Вікторії Байрачної, Карини Шостак, Єлизавети Малофєєнко, 10 квітня,  відвідала учнів 1-Б класу Новотроїцької ЗОШ №1, де читали казку Павла Чорного «Татова книжка». Волонтери ознайомили учнів  з біографією та творчістю письменника.
        Павло Чорний – відомий поет, прозаїк, дитячий письменник, автор пісень, громадський діяч.
   «Татова книжка» - це відверта поетична розмова батька з сином про найголовніші життєві цінності справжнього чоловіка. Ключові етичні поняття, розкриті мовою мудрих діалогів і казкових метафор, покликані надати допитливій дитині первинні світоглядні орієнтири праведного дорослого життя. Книга була задумана як своєрідний дороговказ для батьків і педагогів у їх важливій справі духовно-морального виховання юних патріотів, які покликані покращити майбутній світ, згідно ідеалів Добра, Істини та Краси.
       Учні залюбки  слухали казку, розповідали про те, що їм найбільше сподобалося в казці. Діти та вчитель Єрмолаєва Тетяна Борисівна, подякували дітям за такий корисний візит, та запрошували волонтерів відвідати 1-Б клас ще раз.



Немає коментарів:

Дописати коментар