середу, 25 квітня 2018 р.

Тиждень молодіжної книги 2018

День 3. День книжкових розваг #Тижденьмолодіжноїкниги2018 Цього дня в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці відбулася Відеопрезентація «Книги, що змінюють світогляд читача». B наші дні, з усіма сучасними технологіями, комп’ютерними іграми, соціальними мережами, та іншими речами, читання книг не так популярно, як це було раніше. Тим не менш, донині не можна заперечувати той факт, що книги можуть бути неймовірно впливовими.
     Книги дозволяють подорожувати в часі; вони дозволяють познайомитися з цікавими людьми, починаючи від вигаданих супергероїв до реальних особистостей, що сформували світ, в якому ми живемо. Книги вчать нас, розважають, лякають, змушують сміятися чи плакати, але найвпливовіші книги можуть навіть змінити наше життя назавжди.
     Саме це і намагалися бібліотекарі Новотроїцької ЦРБ,  Заміра Аблякімова та Людмила Бондар, донести до своїх користувачів групи юнацтва.

      Також в цей день в бібліотеці відбувся Літературний квілт «Тренди в світі книжок. Попередньо зробивши аналіз читання групи юнацтва. Було визначено більше 20 книжок, які є популярними серед читачів даної групи. Саме із цих книг і було утворено «клаптикові ковдри» .


Літературний квілт «Тренди в світі книжок



Немає коментарів:

Дописати коментар