вівторок, 24 квітня 2018 р.

Поетичний релакс з Оленою Олійник

Новотроїцька центральна районна бібліотека,  24 квітня в парковій зоні селища, провела поетичний  релакс з Оленою Олійник. Захід відбувся згідно плану проведення Тижня молодіжної книги та присвячений Всесвітньому дню поезії. На захід були запрошені учні 9-10 –х класів новотроїцької ЗОШ №1.
         Сьогодні цей захід проходив у незвичній формі, на свіжому повітрі. Бібліотекар Олена Свєженцева розповіла учням про творчий шлях Олени Миколаївни.  Дійсно, ця жінка талановита буквально у всьому – в роботі,  творчості, дружбі, любові. В цій українській берегині вдало поєднались і врода і вдача. А творчість Олени Олійник – це таємниця, як таємницею є краса, кохання, віра. Звідки у цієї скромної тендітної жінки такий поетичний дар? Мабуть це талант. Бо без нього немає поета, письменника. А ще це величезна праця, адже поетичний рядок, як цеглина у будівлю повинна лягти, одне – єдине слово з тисячі подібних, без якого ця будівля видаватиметься жалюгідною халупою, а не прекрасним палацом.
   Олена Миколаївна залюбки спілкувалася з учнями читала свої вірші, які заставили учнів заглибитися у світ таємничого і невіданого поетичного слова. 
       Поетичний релакс з Оленою Олійник пройшов творчо, цікаво та пізнавально.




Немає коментарів:

Дописати коментар