середу, 4 квітня 2018 р.

Бібліотеки Новотроїцького району визнані кращими

З нагоди 100-річного ювілею від дня народження українського письменника, громадського діяча Олеся Терентійовича Гончара в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара відбулося свято під назвою «Україна славить і вітає Олеся Гончара».   
          Під час урочистого заходу було підведено підсумки Великої літературної естафети "Гончар крокує Херсонщиною", ініційованої ХОУНБ ім. Олеся Гончара, та інших конкурсів з нагоди ювілею письменника. На свято були запрошені  бібліотеки області які прийняли активну участь у проведені літературної естафети. Серед запрошених була і Новотроїцька ЦРБ, яку організатори естафети визнали як найактивнішу.
        Директор Департаменту культури, туризму та курортів ХОДА, Світлана Думинська  вручила бібліотеці Диплом за активну участь у Великій літературній естафеті «Гончар крокує Херсонщиною», книгу з дарчим написом від онуки Олеся Терентійовича – Лесі Гончар «Пам'ятниці предків», сертифікат на придбання товару в мережі магазинів «БюроКрат» на 950 грн..  І Суперпризом для нашої бібліотеки стала трилогія «Запороги», з дарчим написом Віталія Рогожа, члена Національної спілки письменників України, Лауреата Президентської премії  “Українська книга року-2015”, з дарчим написом.
        Від усіх працівників книгозбірень Новотроїцького району, хочу подякувати організаторам Великої літературної естафети «Гончар крокує Херсонщиною», Херсонській обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара та її генеральному директорові Надії Коротун, за організацію та проведення  ювілейного свята «Україна славить Олеся Гончара» та за високу оцінку щодо участі бібліотек нашого району в літературній естафеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар