вівторок, 5 березня 2019 р.

БУДЬ СИЛЬНІШЕ – СКАЖИ НАРКОТИКАМ –НІ!

 
        Під такою назвою в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці, для учнів 10-х класів Новотроїцької ЗОШ №1, пройшла година-застереження. Мета заходу це інформування учнівської молоді про наслідки вживання наркотичних засобів та куріння, виховання морально-етичних правил поведінки у повсякденному житті учнів, щодо профілактики наркоманії та тютюнопаління, ознайомлення з нормативною базою кримінальної відповідальності за розповсюдження і зберігання наркотичних засобів.
        Бібліотекар юнацької кафедри Людмила Бондар провела обговорення таких питань: Що ж штовхає людину на перший крок зближення з наркотиками? Звідки беруться в суспільстві наркомани і токсикомани?
        Багато соціологів, психологів, лікарів намагаються дати відповіді на ці запитання. Причини наркоманій, шляхи і механізми їх поширення складні і різноманітні. Тож здоров’я людини у її руках. Перш ніж відважиться на такі вчинки, як вживання наркотиків, треба добре подумати, а чи потрібно це тобі?
Учасники заходу переглянули відео фільм: «Правда про наркотики» та книжкову виставку «Дорога, яка веде в провалля білої смерті».




Немає коментарів:

Дописати коментар