пʼятницю, 22 березня 2019 р.

22 БЕРЕЗНЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

               
           Новотроїцька центральна районна бібліотека разом з управлінням водного господарства провели екологічний мікс «Вода - джерело життя» до Всесвітнього дня води.
          Метою проведення цього Дня є підвищення рівня обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціональне використання водних ресурсів сприяє підвищенню рівня економіки і соціального добробуту. З 1993 року офіційно на всій планеті стали святкувати Всесвітній день води.
          Екологічний мікс «Вода - джерело життя» розпочався вуличною акцією під час якої організатори роздавали перехожим  блакитну кульку - символічну «крапельку» води та буклет з пізнавальною інформацією про воду.
          Продовжився захід в приміщені бібліотеки де до уваги учасників бібліотекарі Олена Свєженцева та Людмила Бондар представили, учням 10-х класів Новотроїцької гімназії, слайдову презентацію «Цікаві факти про воду», та провели цікаву вікторину «Вода – це джерело життя».
          З пізнавальною бесідою «Вода – чудове творіння, джерело сили і джерело життя», перед учнями виступила провідний інженер Новотроїцького управління водного господарства Тетяна Андріїшина.
          Захід завершився чаюванням, спонсором якого було Новотроїцьке управління водного господарства.







Немає коментарів:

Дописати коментар