вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Чи престижна на сьогодні професія юриста

З метою виховання правової культури у юнацтва, високого рівня правової свідомості, відповідальності та попередження різних правопорушень, популяризації професії юриста та згідно плану роботи клубу за інтересами для юнацтва «Феміда» Новотроїцькою центральною районною бібліотекою був проведений урок-дискусія «У полі PRAVOЗНАВЦІВ».
       На засідання клубу були запрошені учні 10-Б класу Новотроїцької ЗОШ №1, начальник відділу з надання безоплатної правової допомоги Тетяна Цунаєва.
        Учні в ході дискусії на тему «Чи престижна на сьогодні професія юриста», чітко визначили те, що  по-перше, обрана сфера діяльності повинна бути цікава для випускника школи. По-друге, професія повинна бути затребуваною на ринку праці. Ну, і по-третє, обраний рід діяльності повинен співвідноситися з наявними можливостями. Також учасники заходу із задоволенням спілкувалися із начальником відділу з надання безоплатної правової допомоги Тетяною Цунаєвою.  До уваги учнів було запропоновано перегляд відеофільму «Плюси професії юриста».
        Бібліотекар Людмила Бондар представила учням книжкову виставку «Правники -  суспільству».
        Із сьогоднішнього заходу учасники чітко усвідомили те, що сьогодні фахівці цього профілю потрібні чи не кожної компанії, що займається бізнесом. Але попитом будуть користуватися лише справжні знавці правознавства, які чітко знають, для чого вони прийшли в цю професію.



Немає коментарів:

Дописати коментар