четвер, 11 жовтня 2018 р.

Лине слава козацька з далеких віків і до наших часів

До Дня українського козацтва та Дня захисника України, працівники Новотроїцької центральної районної бібліотеки організували і провели цикл заходів «Захист Вітчизни – священний обов’язок кожного».
           Справжнє свято до дня українського козацтва пройшло в Новотроїцькій районній бібліотеці для дітей. Ведучими заходу були учні як Новотроїцької ЗОШ №1(Данило Райський, Вікторія Байрачна, Олеся Волокітіна) так і Новотроїцької гімназії (Никита Собчишин, Станіслав Балацький, Артем Мирошниченко, Станіслав Васильєв). На захід були запрошені учні 4-А та 6-А класу Новотроїцької гімназії.
          Ведучі залюбки подорожували історичними стежками українського козацтва, та перевтілювалися у відомих історичних постатей. 
          Галина Райська, заступник директора ЦРБ провела з дітьми вікторину «Подорож в історичне минуле», в якій діти показали добрі знання з історії козацтва.
          Учасники танцювального колективу  БДЮТ, (керівники Ганна Комлева та Алла Ільонок) танцювали козацькі танці.
         Для відвідувачів та гостей читального залу оформлена виставка «За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ!»,  присвячена Дню захисника України, де представлена література присвячена захисникам Вітчизни і розповідає про героїчне сучасне українського війська та героїчні вчинки наших земляків.
     Щиросердечно вітаємо всіх із наступаючими цими важливими для нашого народу святами! Бажаємо козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності, будьмо вільні, щасливі, успішні – у здоров’ї, мирі та злагоді!






Немає коментарів:

Дописати коментар