пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Година Слави «Сила нескорених»

У рамках проведення  Тижня національного патріотизму, в Новопокровській сільській бібліотеці було проведено бесіду на тему: «Професія – захисник Вітчизни», де особливо наголошувалось про важливість цієї професії, від якої залежить спокій і життя мільйонів людей.
 Годину слави «Сила нескорених» бібліотекар присвятила подіям на Сході України, воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави, захищаючи нашу землю від вторгнення агресора.
            Патріотизм – це  поважливе ставлення до історії своєї країни, свого народу, його традицій,  і продукт історичного розвитку, життєдіяльності багатьох поколінь нашого народу. Патріотизм – це не просто повага до Батьківщини і обов'язок перед нею. Патріотизм – це велика любов до землі, по якій ходять наші діти. І саме ми маємо довести їм, що нашу країну є  за що  любити.
          Серед тих, хто не повернувся наш земляк, уродженець села Новопокровка Ушаков Едуард Анатолійович, солдат батальйону «Донбас», який героїчно загинув в Іловайському котлі. Нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня» посмертно, похований в м. Дніпро. Особливо з болем в серці вдивлялися в обличчя молодих воїнів, жителів Новотроїцького району, котрі поклали своє життя, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України.
            Гортаючи тематичну літературу книжкової виставки «Сила нескорених», присутні читачі ознайомились з іменами загиблих бійців Херсонщини.
           Протягом Тижня національного патріотизму в Новопокровській  сільській бібліотеці діє письменницька лавка «Пророки української держави».
          Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму. І ми вшановуємо пам’ять всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам. 



Немає коментарів:

Дописати коментар