середу, 17 жовтня 2018 р.

Україна понад усе!

       Історія і свідомість українців постійно змінюються, але виховання у користувачів бібліотеки  гідності, національної гордості та любові до рідного краю, з розумінням своєї причетності до всіх подій що відбуваються в Україні - одна з головним завданням Новомиколаївської сільської бібліотеки. 
      В рамках Тижня національного патріотизму в бібліотеці був організований книжково-історичний етюд «За Україну, за її долю, за честь  і волю, за народ» , присвячений до Дня українського козацтва та Дня захисника України.
      Але головну увагу заходу було спрямовано на історичний портрет
загиблого земляка – Героя  рідного села - Сініцина Володимира. 
       Бібліотекар Надія Ярцева розповіла присутнім про подвиг Володимира Сініцина, під час війни на сході України. Про те, що треба  завжди пам’ятати, що бути патріотом своєї Батьківщини – це честь. 
       Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблого земляка та усіх патріотів, які віддали життя за Україну.
       Щоб виховати справжнього патріота треба, щоб кожен пам’ятав і засвоював українські цінності, а саме українську культуру, мову та шанобливо ставитися до історичної пам’яті українського народу. З цією метою в бібліотеці була проведена естафета мужності «Ми нащадки славного роду», з переглядом літератури «Українці – нація героїв».


Немає коментарів:

Дописати коментар