пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

У світі казки чарівниці

Волонтери Новотроїцької районної бібліотеки для дітей відвідали учнів 4-Б класу Новотроїцької ЗОШ №1. Бажаючих займатися волонтерською справою стає все більше і більше.
       Цього разу волонтерами виступили учениці 7-Б класу Олеся Вшестенко, Аліна Дементьєва, Ганна Зяблова. Дівчатка читали учням казки улюбленої авторки Людмили Суворової. 
      Особливо зацікавили дітей книжка «Пригоди в чарівному лісі» це друга збірка казок в авторській обробці головного редактора газети «Казковий вечір», заслуженого журналіста України Людмили Суворової, що виходить у рамках національної програми підтримки книговидання. Декілька років діти з усіх куточків України надсилали історії про звірят, пташок та інших лісових мешканців до редакції «Казкового вечора». За сюжетами маленьких письменників Людмила Суворова створила казки, а команда художників – яскраві ілюстрації, які довершили цю збірку. Казки які ввійшли до цієї збірки мають повчальний характер, де герої цих казок вчать читачів бути добрими,вихованими.
       Бібліотекар Наталя Каранда провела з учнями вікторину «Толерантність врятує світ», на закінчення заходу Наталя Мойсеївна зазначила, що все залежить від нас, толерантність починається з повсякденного життя. Лише толерантні і доброзичливі люди можуть побудувати демократичну, процвітаючу державу.




Немає коментарів:

Дописати коментар