вівторок, 1 січня 2019 р.

НОВОРІЧНА ТУСОВКА В БІБЛІОТЕЦІ


Новий Рік – чарівне свято, коли ми всі відчуваємо себе дітьми і знову віримо в чудеса. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. І саме з вуст Діда Мороза та чарівних «Бабусь - Ягусь», в ролі яких виступили бібліотекарі та читачі Новотроїцької центральної районної бібліотеки Олена Свєженцева, Ольга Желязкова Тетяна Лукашів, Павло Афанасьєв, прозвучали добрі та щирі слова вітання, які подарували невичерпний запал енергії та позитиву.
Гостями «новорічної тусовки», були члени клубів за інтересами та читацький актив бібліотеки. Учасники заходу приймали активну участь в іграх, конкурсах, які підготували та провели з ними казкові новорічні герої.
На закінчення свята начальний відділу культури і туризму Ольга Цвільовська привітала всіх з наступаючими новорічними святами і побажала всім в Новому Році здійснення мрії, щоб на обличчях сяяли посмішки, очі світятилися щастям! В душі було більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку. Нехай Новий Рік дарує тільки найкраще!






Немає коментарів:

Дописати коментар