четвер, 20 грудня 2018 р.

ДИВА ВІДБУВАЮТЬСЯ ТАМ, ДЕ В НИХ ВІРЯТЬ…

В народі кажуть, що взимку скільки днів, стільки й свят. І одним з найбажаніших і найулюбленіших для дітей є свято Святого Миколая. Щоб розширити знання дітей про життя святого Миколая та на його прикладі виховувати у читачів доброту, чуйність, гуманність та милосердя. Новотроїцька районна дитяча  бібліотека організувала та провела свято Миколая, гостями якого були учні 1-А класу Новотроїцької гімназії.
         Бібліотекарі Галина Райська, Рита Каранда та Наталя Каранда, підготували  для своїх гостей розважально-ігрову програму. Ведучими якої були учні Новотроїцької ЗОШ №1. Данило та Артем Райські, Енвер Усеїнов, Катерина Савосько, Вікторія Байрачна.
        Першокласники із задоволенням розповідали Святому Миколаю віршики і співали пісні. Прикрасою свята був чудовий танок сніжинок у виконанні танцювального гуртка БДЮТ, під керівництвом Алли Ільйонок. По закінченню свята Святий Миколай подарував учасникам заходу солодощі.
        Це свято допомогло дітям повірити в те, що дива відбуваються там, де в них вірять, адже Чудотворець приносить більший дар, ніж забави і солодощі, він несе добро і милосердя, вселяє в маленькі серця любов до ближніх, відкриває світ знань, нагадує про традиції рідного народу.





Немає коментарів:

Дописати коментар