четвер, 31 жовтня 2019 р.

ХЕЛЛОВІН КРОКУЄ СВІТОМ!


          Новотроїцька центральна районна бібліотека, на свято Хелловіна, радо приймала всіх бажаючих сфотографуватися у фото зоні «Бібліотека жахів».
         Оформили  цю фото зону для своїх користувачів бібліотекарі відділу обслуговування Заміра Аблякімова, Олена Свєженцева та Людмила Бондар.
         Хелловін святкують у ніч із 31 жовтня на 1 листопада.  Це свято нечистої сили, яке прийшло до нас із Америки та Канади. З кожним роком воно набуває все більшої популярності у країнах Європи  і в Україні.
          Походить свято  від давніх кельтів. Вони відзначали прихід нового року 1 листопада. Фестиваль, який влаштовували напередодні, символізував завершення сільськогосподарських робіт і початок зими, що майже в усіх народів асоціювалося зі смертю. Вважали, що 31 жовтня мертві повертаються на землю, щоб навідати своїх живих нащадків.  Це був день, коли злі сили могли прийти у наш світ і лякати людей: домові стукають у вікна і двері, відьми літають на мітлі по небу. Саме тому і придумали гарбуз із свічкою всередині, щоб їх відлякувати.
     Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу фото зону та отримати чудові фото на згадку.








Немає коментарів:

Дописати коментар