вівторок, 1 жовтня 2019 р.

30 ВЕРЕСНЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК


                «… Так, я книгар
Не лікар, не аптекар,
Не інженер, не вчитель,
не банкір…
Я – більше: я книгар!
Бібліотекар!
Потрібен я – всьому наперекір».

         Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль книгозбірні у житті кожного українця і зокрема зростаючих поколінь. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки суспільства знань, допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є хранителями, збирачами духовних скарбів, помічниками і порадниками на шляху до знань і мудрості.
      Саме з цією метою бібліотеки Новотроїцького району організували та провели дуель - шоу «Хто зверху».  Учасниками якого стали дві команди бібліотекарів «Інтелектуали» та «Ерудити».  Перед початком дуель – щоу бібліотекарів району вітали та нагороджували грамотами заступник голови районної ради Микола Піщанський, заступник голови  районної державної адміністрації Анжеліка Балан, начальник відділу культури і туризму Ольга Цвільовська та голова  РК профспілки працівників культури Жанна Безродна.
      Ведуча шоу методист ЦРБ Ірина Петраковська підготувала  та провела цікаві конкурси, під час проведення яких в залі панувала святкова атмосфера та вирували неабиякі емоції.
       Підводячи підсумки дует – шоу, журі визначили, що обидві команди набрали одинакові бали і є професіоналами бібліотечної справи.
        За участь у шоу всі учасники отримали подарунки та масу позитивних емоцій.








Немає коментарів:

Дописати коментар