понеділок, 21 жовтня 2019 р.

ТВОРІТЬ ДОБРО ДЛЯ ТИХ ХТО ПОРУЧ ЙДЕ


           Всесвітній день доброти відзначили  волонтери Новотроїцької районної бібліотеки для дітей.  Вшестенко Олеся та Чупракова Валерія,  учениці 8-Б класу Новотроїцької ЗОШ №1,  провели презентацію книги В. Сухомлинського «Школа доброти».
    Твори Сухомлинського формують у дітей найголовніше – людяність. Вони вчать маленьких читачів відрізняти гарні вчинки від недобрих, бути чемними, поважати старших, захищати менших саме з цією метою і була проведена  ця презентація, для груп продовженого дня ЗОШ №1.
     Бібліотекар Наталя Каранда підготувала огляд дитячих книжок за даною темою «Василь Сухомлинський – красиве і горде ім’я».
     Волонтери читали дітям оповідання з цієї збірки, а потім з учнями провели обговорення цієї збірки. Де діти висловлювали свої поняття про чемність, ввічливість та повагу.     
        Юні читачі за допомогою оповідань, казок і віршів зможуть навчитися головним правилам ввічливості: піклуватися про менших, допомагати стареньким, шанувати батька і матір, вживати чарівні слова «дякую», «будь ласка» та інші, дотримуватися правил поведінки у школі, на вулиці та в транспорті, завжди бути охайним, стежити за своїм зовнішнім виглядом, вчитися не гаяти свого часу. Ця збірка відкриває прекрасний світ добра та любові.




Немає коментарів:

Дописати коментар