понеділок, 7 травня 2018 р.

Година історичної памяті в бібліотеці


                                                                       «Уклонімось низько до землі тим,
Хто в серці буде вічно жити»






        7 травня в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці пройшла година історичної памяті «Немеркнуче світло великого подвигу». На захід були запрошені учасники ансамблю «Ветеран», (Керівник Олександр Фомінський), Новотроїцького територіального центру соціального захисту населення та читачі бібліотеки.
       Бібліотекарі Олена Свєженцева та Заміра Аблякімова розповіли присутнім про Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави. Про те, що кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну.                       
       Велика Вітчизняна війна… Страшна війна ХХ століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині в Україні. Воїни-переможці проявили чудеса героїзму, стійкості, мужності, билися за кожний клаптик рідної землі, вистояли і перемогли. Для України ціна тієї перемоги жахлива – мільйони людських життів. Ми схиляємось перед доблесними фронтовиками і працівниками тилу за величезний внесок у Велику Перемогу, за післявоєнний героїзм у відновленні народного господарства, за науку життя, яку вони передають молоді.
     Під час заходу учасники мали змогу переглянути відеофільм «Україна в другій Світовій війні» та переглянути виставку архівних документів.
Учасники заходу мали змогу разом з хором поспівати пісень про Велику Перемогу…
    Земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, тим, хто сьогодні піднімає з руїн і відроджує Україну. Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов'язку — це високий приклад для наслідування. Наш обов'язок — бути гідними вашого життєвого подвигу, утверджуючи мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.






Немає коментарів:

Дописати коментар