пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Українську книгу читаємо всією родиною


З метою підтримки та розвитку сімейного читання та до Дня сім’ї 10 травня в Новотроїцькій районній бібліотеці для дітей пройшов день родинного спілкування «Моя читаюча родина». Мета заходу це виховування любов і поваги до найближчих і найрідніших людей – батька й матері, бажання допомагати їм, вчити бути чемними, уважними, завжди пам’ятати місце, де народилися, рідну оселю. На день родинного спілкування були запрошені родини, які є активними користувачами бібліотеки. Катерина Кордун з дітьми Артемом та Олексієм, Любов Рохманенко з онуком Владиславом Кузьменко, Олена Самуйлик з донькою Олександрою, Олена Свєженцева з доньками Анною та Софією, Лілія Полішевська з донькою Мариною, Марина Вейна з донькою Евеліною, Анна Комлєва з донькою Алісою, Марія Гусак з онуком Яном.
       Галина Райська, заступник директора по роботі з дітьми, зазначила що серед наших гостей – родини з різними сімейним стажем, з різною долею. Родина, Сім’я - це найдорожче для кожної людини. «З родини йде життя людини» - говорить народна мудрість. Тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.
       Бібліотекар Рита Каранда представила презентацію нових надходжень та книжкову виставку «Українську книгу читаємо всією родиною».  Всі учасники заходу були нагородженні самим цінним подарунком – Книгою.
         На закінчення заходу Бібліотекарі подякували учасникам за виховання у своїх дітей та внуків любові до книги. І нагадали всім присутнім, що бібліотека завжди чекає на них…






Немає коментарів:

Дописати коментар