пʼятницю, 31 травня 2019 р.

МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ


В рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби з тютюнопалінням та з метою сприяння зниженню поширення тютюнової залежності, залучення до боротьби проти куріння усіх верств населення, профілактики тютюнопаління та інформування суспільства про згубний вплив тютюну на здоров’я, Новотроїцька центральна районна бібліотека провела вуличну акцію «Палінню – Ні».
Бібліотекарі Людмила Бондар та Олена Свєженцева проводили бесіду з перехожими «Чому шкідливе паління?», під час якої використовували статистичні дані про хвороби, лихо, якому сприяє тютюнопаління, перехожі дізналися про сумну статистику щодо куріння серед дітей та підлітків та його наслідки в дорослому віці. Були також наведені цікаві факти про хвороби курців. Бібліотекарі роздавали перехожим буклети «Ми за здоровий спосіб життя».
Для користувачів бібліотеки оформлена книжкова виставка «Шкідливі звички – як розпізнати й запобігти», матеріали якої розповідають про шкідливий вплив тютюнопаління на організм людини та про те, як позбутися цієї шкідливої звички.






Немає коментарів:

Дописати коментар