понеділок, 20 травня 2019 р.

УКРАЇНА – ЧАСТИНА ЄВРОПИ

                                     
          Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.
       Головною метою відзначення в Україні Дня Європи є: формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України;
 популяризація загального європейського культурного надбання серед громадськості, зокрема, молоді.
         Саме з цією метою Новотроїцька центральна районна бібліотека для учнів Новотроїцької гімназії організувала та провела європейський мікс «Далека і близька Європа».
        Бібліотекар Людмила Бондар провела історико-літературну вікторину «Цікаві факти про Європу» та здійснили онлайн подорож «Країнами Євросоюзу», під час якої школярі дізналися про географічне положення країн, історію, національні та культурні традиції деяких країн.
Учні мали можливість ознайомитися з матеріалами книжкової виставки «Подорожуємо Україною та Європою».
           На закінчення заходу Людмила Миколаївна наголосила на тому, що попереду  нас чекає велика робота, яка вимагає від нас об’єднання
зусиль, політичної волі та високого професіоналізму і відповідальності. Тому
цього дня давайте побажаємо собі терпіння та рішучості у справі, становлення
України в якості дійсно європейської держави і  ми з вами своїми вчинками, як майбутнє покоління, повинні  дотримуватися всіх цих понять, доказуючи, що ми є європейці і Україна – Європейська держава.




Немає коментарів:

Дописати коментар