неділю, 15 грудня 2019 р.

ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ В БІБЛІОТЕЦІ


#Тижденьправа2019. День п’ятий
В останній день Всеукраїнського тижня права Новотроїцька центральна районна бібліотека провела засідання круглого столу «Правопорушення підлітків та юридична відповідальність». До участі у засіданні круглого столу були запрошені учні старших класів Новотроїцького ліцею №2, начальник сектору превенції Новотроїцького відділення поліції Едуард Бондаренко, керуючий справами Новотроїцької районної ради Вадим Федоров.
Бібліотекар Олена Свєженцева розповіла учасникам заходу, що Всеукраїнський тиждень права в Україні проходить з 2008 року. На протязі цих років бібліотека завжди активно приймає участь у проведені цього тижня. Адже правове виховання є одним із пріоритетних напрямків в роботі бібліотеки.
Учасники круглого столу жваво обговорювали актуальні проблеми сьогодення, кримінальну та юридичну відповідальність підлітків за вчинення правопорушення. Едуард Юрійович розповів учням про можливі наслідки за вчинення того чи іншого злочину. Але й в учнів було дуже багато запитань на які Едуард Юрійович давав кваліфіковану відповідь. Учасники разом обговорювали свої проблеми та ситуації в яких вони опинялися.



Немає коментарів:

Дописати коментар