середу, 4 грудня 2019 р.

В ІМ'Я ДОБРА І МИЛОСЕРДЯ


Новотроїцька центральна районна бібліотека, разом з районним територіальним центром соціального обслуговування населення, до Міжнародного Дня людей з інвалідністю,провели годину доброти на яку були запрошені жителі селища, які мають інвалідність та люди похилого віку.
Відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Це окремі життя, окремі людські надії на те, що все буде добре.
В заході прийняли участь заступник голови районної державної адміністрації Анжеліка Балан, керуючий справами районної ради Вадим Федоров, начальник управління соціального захисту населення Любов Ворох.
Бібліотекар Олена Свєженцева в своїй інформації зазначила, що інвалідність це не вирок і навела приклад, що багато знаменитостей були інвалідами, але багато чого досягли в своєму житті.
Працівники бібліотеки для присутніх продемонстрували фільм «На скільки толерантні українці до інвалідів».
Всі виступаючі на заході говорили, що відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Метою соціальної політики нашої держави є не тільки соціальне забезпечення людей з особливими потребами, а і надання можливості повною мірою інтегруватися в життя суспільства, стати його повноправними членами та реалізовувати свої таланти та вміння.





Немає коментарів:

Дописати коментар