середу, 20 листопада 2019 р.

ГІДНІСТЬ І СВОБОДА УКРАЇНИ ОХРЕЩЕНА КРОВ'Ю


        З метою увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні та вшанування памяті полеглих за свободу та незалежність України, Новотроїцька центральна районна бібліотека,  для учнів 10-А класу Новотроїцької ЗОШ № , провела годину патріотичного виховання «Україна – територія гідності».
       В ці дні ми знову і знову згадуємо тих, хто підняв стяг боротьби за нашу свободу під час Революції Гідності. Учасники  заходу з болем згадували події Революції Гідності. Поетичні рядки, сплетені у патріотичну мозаїку «Вірші, написані Майданом» звучали у виконанні ведучих заходу, бібліотекарів Олени Свєженцевої та Ольги Желязкової.
       Бібліотекарі нагадали учасникам  про події зими 2014 року, про загибель Героїв, ім’я котрим Небесна Сотня, про трансформацію Революції Гідності у визвольну війну проти російського окупанта, про українських патріотів на Сході країни, що мають надвисоке почуття обов’язку і любові до України. Присутні вшанували пам'ять загиблих героїв, хвилиною мовчання.
      До уваги учасників заходу була оформлена книжкова виставка та перегляд документального короткометражного фільму
      Виступаючі на заході  закликали всіх згадати у своїх молитвах Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі...






Немає коментарів:

Дописати коментар