четвер, 25 квітня 2019 р.

НАШ ВІЧНИЙ БІЛЬ ЧОРНОБИЛЬ

           
     Щоб глибше зрозуміти весь трагізм становища, в яке потрапили мільйони людей, знайти коріння цього всенародного лиха, в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці  для учнів 10-А класу Новотроїцької ЗОШ №1,проведено екологічну годину «Наш вічний біль – Чорнобиль». Ведучими цього заходу були учні цього ж класу Діана Білошник та Анатолій Корецький.
           Захід проведено з метою вшанування ліквідаторів, розширення знань молоді про Чорнобильську трагедію, ліквідаторів, які рятували атомну станцію, виховування почуття поваги і пам’яті до трагічних сторінок історії України.
         Запрошена на зустріч з учнями голова всеукраїнської громадської організації  інвалідів  «Союз Чорнобиль України»  в Новотроїцькому районі, Катерина Ковальчук, розповіла, про ті трагічні події: евакуацію жителів, стан зруйнованої станції, зведення захисного «саркофагу». Учасники заходу переглянули відеофільм «Як живе та працює Чорнобиль».
         Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто віддав своє життя під час ліквідації Чорнобильської катастрофи та поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи.












Немає коментарів:

Дописати коментар