середу, 24 квітня 2019 р.

ВІЛЬЯМ ШЕКСПІР — СПІВЕЦЬ КОХАННЯ МАЙСТЕР ДРАМИ


День п’ятий #Тижденьмолодіжноїкниги2019. До 455 річчя з дня народження Вільяма Шекспіра Новотроїцька центральна районна бібліотека разом з театральною студією Новотроїцької гімназії «Мельпомена» провели літературно-поетичну композицію «Шекспір – яскрава зоря справжнього мистецтва.
Бібліотекар Олена Свєженцева зазначила, що людині 455 років, а вона живе, а вона не старіє і молодша за нас. Це довголіття і молодість генія. Його творчість вічно хвилює нас своєю досконалістю і людяністю. Шекспір завжди з нами, із покоління в покоління.
Твори Шекспіра читають і переглядають у нас мільйони і кожного разу в них знаходять нове багатство. Драматурги, письменники, поети вчаться у Шекспіра.
Учасники театральної студії Новотроїцької гімназії «Мельпомена», під керівництвом Олени Плакоєвої, Тригубко Марія, Парицька Анна, Мундак Тетяна, Шевченко Катерина, Щербина Дарина, Бруштеля Євген, Котельницька Дарина, Малишак Дарина продемонстрували уривки із трагедії Ромео і Джульєти та уривки із деяких сонет Шекспіра.
Учасники заходу дізнались багато цікавих фактів про життя та творчість Шекспіра.



Немає коментарів:

Дописати коментар