пʼятницю, 7 грудня 2018 р.

ЗЕМНА ВОДА – ЗЕМЛІ ЖИТТЯ

         Під такою назвою в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці пройшла екологічна година. Гостями заходу були учні 9-10 класів Новотроїцької ЗОШ №1, та провідний інженер Новотроїцького управління водного господарства Тетяна Андріїшина.
      Цей захід нагадав учням про важливість водних ресурсів для навколишнього природного середовища та підвищити розуміння важливості збереження екологічно чистого стану водних ресурсів для створення безпечних умов життєдіяльності населення. Учні мали змогу переглянути слайдову презентацію, «Цікаві факти про воду»,  яку учням представила бібліотекар Олена Свєженцева та прийняти участь у вікторині «З посмішкою про воду» яку провела з учнями студент-практикант, Тетяна Лукашів,  з якої учні дізналися цікаві факти про воду, та про експерименти, які з нею можна проводити.   
       Тетяна Андріїшина розповіла про водні ресурси Новотроїцького району та роль зрошувальної системи в землеробстві нашого регіону.  На закінчення свого виступу Тетяна Сергіївна зазначила, що проблеми навколишнього середовища і зокрема водних ресурсів мають турбувати всіх нас. Ми не повинні бути байдужими до природи, а маємо берегти і примножувати її багатство.




Немає коментарів:

Дописати коментар