середу, 21 лютого 2018 р.

Що турбує громадськість
20 лютого 2018 року в приміщенні Новотроїцької центральної районної бібліотеки відбулося засідання громадської ради при районній державній адміністрації.
Крім запланованих, до черги денної були включенні питання, розгляд яких ініціювали самі члени ради. Так, начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександр Проценко ознайомив присутніх зі змінами в ДСТУ щодо якості молока. Зокрема він роз’яснив основні положення Закону України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів» та розповів про дотримання гігієнічних вимог до процесу виробництва молока. Особливу зацікавленість членів ради викликало питання впровадження сільськогосподарських кооперативів в молочному секторі та державної підтримки галузі тваринництва, фермерства та кооперації.
Заступник Новотроїцького селищного голови Сергій Бондарчук розповів про надання комунальних послуг у багатоквартирних будинках райцентру. Під час свого виступу він ознайомив присутніх із статистичними даними щодо житлового фонду селища. Зокрема, було зазначено, що у райцентрі налічується 48 багатоквартирних будинків (1266 квартир) та 3540 приватних садиб.
Також, він відповів на запитання членів ради щодо кращої, на його думку, форми власності багатоквартирних будинків, зазначивши, що віддає перевагу ОСББ та навів позитивні приклади їх діяльності.

Немає коментарів:

Дописати коментар