вівторок, 5 грудня 2017 р.

Волонтери –люди доброї волі

                                                                   Волонтерство 
це розмір твоєї душі, 
це відчуття, коли віддаєш щось 
своє, власне і радий поділитися тим… 


              5 грудня до Міжнародного Дня волонтера у Новотроїцькій центральній районній бібліотеці було проведено засідання круглого столу «Час обрав нас».
1985 року Генеральною асамблеєю ООН 5 грудня проголошено Всесвітнім днем волонтерів. У нашій країні слово волонтер активно увійшло в життя протягом останніх двох років. Воно стало зрозумілим як для молоді, так і для людей старшого покоління. Наразі волонтер – це, перш за все, людина з активною громадянською позицією, яка допомагає Збройним Силам держави.
        На засіданні круглого столу були запрошені волонтери нашого району Євгеній Таран та Олена Олійник, голова районної державної адміністрації Наталія Солтановська , голова районної ради Юрій Коцегубов та заступники голів РДА, районної ради Анжеліка Балан , Микола Піщанський.
         Також був запрошений волонтерський загін «Гімназист» Новотроїцької гімназії, який отримав перемогу у національній патріотичній акції «Ми українці» за  створення проекти «Антисуржик» і був нагороджений Грамотою та цінним подарунком.
           Бібліотекарі Заміра Аблякімова, Олена Свєженцева ознайомили присутніх з історією виникнення Міжнароного  Дня волонтера. Багато гарних слів було сказана на адресу волонтерів нашого району. Усі учасники з інтересом переглянули відеофільм «Армія SOS».
           У своїх виступах присутні наголосили, що волонтери – це люди доброї волі, які за покликом свого серця допомагають іншим у складні часи. Висловлювали слова щирої подяки від імені кожної людини, якій допомогли волонтери, за їхню людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Зазначили, що нині, завдяки підтримці волонтерів, у зоні АТО воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!
           Побажали всім волонтерам оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!
         Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ вистоїть і переможе!




Немає коментарів:

Дописати коментар