неділю, 3 грудня 2017 р.

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

      До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в Новотроїцькій центральній бібліотеці відбувся інформаційно-просвітницький  захід «СНІДу – ні! Життю, здоров’ю – так!», на який запросили старшокласників Новотроїцької гімназії .  Учні 10-Б класу переглянули відеоролики про відомих зірок естради, спорту, кінематографу, яких забрала ця страшна хвороба.
      Особливу зацікавленість та жваве обговорення у молоді викликала бесіда біля книжкової виставки «Зупинимо СНІД разом» , яку підготувала бібліотекар юнацького відділу Бондар Людмила. Також  вона озвучила тривожну статистику захворювання на СНІД у нашому районі, розповідала про ситуації, в яких пацієнти  випадково  дізнавались про страшний діагноз. А щоб уберегти себе від цієї невиліковної  недуги, треба вести здоровий спосіб життя та контактувати з надійними партнерами , дбати про своє здоров'я, не спокушати долю, з розумінням ставитись до ВІЛ – позитивних людей.
     Загально відомо, що для цієї недуги немає авторитетів. Тому по закінченню заходу учні провели флешмоб під час якого жителям  селища роздавали буклети в яких зазначалось, що кожен з нас має бути обережним та дотримуватись простих правил для виключення усіх можливих варіантів зараження на ВІЛ. Символом цього заходу була червона стрічка, яка означає надію на майбутнє без СНІДу.






Немає коментарів:

Дописати коментар