пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Представники громадськості прийняли активну участь у обговоренні основних пріоритетів розвитку району на наступний рік
08 грудня 2017 року, в читальному залі Новотроїцькій центральній районній бібліотеці, відбулося чергове засідання громадської ради при районній державній адміністрації. У заході взяли участь голова райдержадміністрації Наталія Солтановська та керівники структурних підрозділів. Начальник відділу економічного, регіонального розвитку та торгівлі Марина Михайловська ознайомила присутніх з основними заходами проекту районної програми економічного, соціального та культурного розвитку району на 2018 рік. Зокрема вона розповіла про основні пріоритети розвитку району в наступному році, а саме: доступу до якісної освіти та медичного обслуговування, підвищення стандартів життя населення, впровадження альтернативних джерел енергії та інше.
       У свою чергу, голова райдержадміністрації звітувала перед представниками громадськості про роботу, яку вже проведено за цими напрямками та про основні проекти і програми реалізовані у 2017 році.
       Також, запрошені відповіли на запитання  членів ради, що стосувалися: придбання медичного обладнання, створення освітніх округів та впровадження інклюзивної форми навчання, реалізації інвестиційних проектів у агропромисловому комплексі.

       На закінчення заходу голова ради Надія Васильєва зазначила, що через тиждень завершується процес планування роботи ради на наступний рік і закликала присутніх надавати свої пропозиції.

Немає коментарів:

Дописати коментар