вівторок, 21 листопада 2017 р.

День Гідності та Свободи у Новомиколаївці

                                        Я пишаюсь тобою, мій рідний народе,
                                        Бо заради Вкраїни, за гідність й свободу,
                                        Прості люди безстрашно опліч устали,
                                        Проти звірства і хамства влади повстали

      З метою патріотичного виховання підростаючого покоління, вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні, Нововмиколаївська сільська бібліотека разом з сільським будинком культури провели  вечір-реквієм «Україна – територія гідності і свободи». До уваги учасників заходу були представлені виставка фотодокументів «Майдан та українська національна ідея» та перегляд відеофільму «Революція гідності: ми маємо пам’ятати».
      На святі була присутня Надія Володимирівна Ющук,  Новомиколаївський сільський голова, яка у своєму виступі зазначила, що революція 2013-2014 років, це не протистояння Заходу й Сходу – це протистояння між тими, хто має гідність, і тими, хто не тільки не має її, а й взагалі не розуміє, що це означає. Тільки той, хто має гідність, може знайти в собі сили робити те, що вважає за потрібне, незважаючи на страх. Страх померти.

      Великий дар, який Бог дав людині, – це воля. І наш народ засвідчив, що гідний свободи, гідний волі… Заради цих чеснот кращі сини та доньки нашої держави не пошкодували власного життя. Вічна пам’ять героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар