понеділок, 20 листопада 2017 р.

21 листопада День Гідності та Свободи

З метою вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України,  в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці був проведений урок гідності “Україна – гідна свободи!”  На заході були присутні керівник апарату Новотроїцької РДА Тетяна Піщанська та в.о. начальника відділу культури і туризму Ольга Цвільовська та учні 10-х класів Новотроїцької гімназії.
        Під час уроку бібліотекарі Заміра Аблякімова та  Олена Свєженцева ознайомили присутніх із трагічними подіями листопада 2013 та лютого        2014 рр., та подіями, що відбуваються на Сході України також багато теплих слів було сказано  про наших земляків, які несуть службу з охорони суверенітету та територіальної цілісності України у зоні проведення антитерористичної операції, про героїв, які віддали життя за Україну.  
       До уваги учасників заходу була оформлена книжкова виставка «Революція гідності, охрещена кров’ю» та  перегляд відеофільму   «Революція Гідності. Хроніка  подій».     

       Давайте дивитись у майбутнє з оптимізмом та виборювати для себе та наступних поколінь те життя, якого варта наша Батьківщина зазначила у своєму виступі керівник апарату Новотроїцької РДА Тетяна Піщанська.


Немає коментарів:

Дописати коментар