середу, 13 жовтня 2021 р.

ВКРАЇНО РІДНА ПАМЯТТЮ ЛЮДСЬКОЮТИ ЗБЕРЕЖЕШ ГЕРОЇВ ІМЕНА


14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День захисників і захисниць України та День українського козацтва.
В Центральній бібліотеці Новотроїцької селищної ради до Дня захисника України проведено годину патріотичного спілкування. На захід були запрошені військові Благовіщенського прикордонного загону.

 Бібліотекарі Олена Свєженцева та Ольга Ільїна говорили про те яка важка праця захищати мир! Багато чоловіків знаходяться у лавах збройних сил України. Вони залишили свої домівки, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Багато з них пішли на війну добровольцями. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави. Нам є що захищати, нам є що берегти! І цей святий обов’язок виконують військові незалежної України.

Учасники переглянули документальний фільм «VОЇН – ЦЕ Я: Ми не повинні були вижити. Генерал Ігор Гордійчук про 2014 рік.». Бібліотекар Людмила Бондар представила  книжкові виставки, які оформлені в бібліотеці до Дня козацтва України та Дня захисників і захисниць України.

Цікаві зворушливі розповіді про свої будні, про бойовий настрій почули учасники заходу від  військових. Вони розповідали про умови життя бійців про своє саме головне бажання – це мир в нашій державі. Говорили, що саме любов до близьких і рідних та до України і всиляє віру у Перемогу, яка неодмінно буде за Україною!

Хвилиною мовчання вшанували учасники заходу, тих хто загинув захищаючи  свободу та незалежність України.

Бібліотекарі привітали військових з наступаючим святом, подякували їм за те, що вони відстоюють цілісність нашої держави, її волю, золоті жита і мир, подарували військовим сувеніри на згадку та зробили фото на пам’ять.










Немає коментарів:

Дописати коментар