середу, 28 квітня 2021 р.

ВЕЛИКОДНІ ПИСАНКИ – СВОЇМИ РУКАМИ

 

          Великдень у народі завжди вважався головним весняним святом. Це цілий обрядовий цикл, що включає: страсний тиждень, котрий у свою чергу поділяється на Вербну неділю і чистий четвер, Великдень (Пасха) та  світлий (Великодній) тиждень, одне  із 12-ти головний церковних свят церковного календаря. Тому й  приготування до нього були прискіпливіші та найкропіткіші.

         У Центральній бібліотеці пройшло засідання клубу за інтересами «Господарочка», на яке були запрошені учні 10-Б класу Новотроїцького закладу загальної середньої освіти №1.

         Учні із великим задоволенням підбирали візерунки і кольори для майбутніх писанок, уважно слухали рекомендації бібліотекаря Олени Свєженцевої.  А потім радо хизувалися один перед одним своїми розмальованими писанками. Присутні отримали неабияке задоволення від своєї праці,  своїми виробами вони прикрасили бібліотечне деревце. 

      Бібліотекар Олена Свєженцева привітала усіх із наступаючими Великодніми святами і побажала смачної паски, пахучої ковбаски, гаївок співати і Україну прославляти.







Немає коментарів:

Дописати коментар