понеділок, 12 листопада 2018 р.

СВЯТО ОСЕНІ В БІБЛІОТЕЦІ

        Осінь... Золота пора... Скільки  приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Різнобарвна, розмаїта… Спочатку вона пишна, золота й сонячна, а потім сумна, дощова, холодна.
      В цю осінню пору Новотроїцька районна бібліотека для дітей, підготувала свято  «Осінь неповторна, чарівна», для учнів  3-А класу, Новотроїцької ЗОШ №1 (кл. керівник Кукушкіна К.Ю.)
       Ведучі заходу Ковальов Микита, Райський Артем, Самуйлик Олександра, Щербак Катерина та Кобець Дмитро, учні Новотроїцької ЗОШ № 1, багато цікавого розповідали присутнім про осінь та її дари.
       Головною героїнею на святі була Королева Осінь – Воронова Ніка учениця 7-А класу.           
       Бібліотекарі Рита Каранда та Галина Райська оформили яскраву книжкову виставку «До нас у гості осінь завітала», підготували для дітей різноманітні конкурси та вікторини. Упродовж свята учні читали вірші про осінь.
        По закінчені свята бібліотекарі частували гостей смачним пирогом та яблуками, щиро дякувала діткам за участь у заході. Адже як би там не було надворі - холодно чи тепло - рідна земля завжди прекрасна та чарівна! Як кажуть в народі: «Осінь сумна, а жити весело».







Немає коментарів:

Дописати коментар