понеділок, 3 вересня 2018 р.

Урок-екскурсія в бібліотеці

3 вересня Новотроїцька центральна районна бібліотека на прохання Новотроїцького районного відділу філії державної установи «Центру пробації», провела урок-екскурсію «Запрошуємо у світ книги» .
         Провідний спеціаліст «Центру пробації» Ліна Івасишин, разом із засудженими особами без позбавлення волі відвідали бібліотеку. Під час екскурсії, директор ЦРБ Надія Васильєва, розповіла засудженим про послуги які надає бібліотека. Особливу цікавість у присутніх викликало послуга безкоштовний Інтернет у бібліотеці.  Адже на сьогоднішній день Інтернет-центр Новотроїцької  ЦРБ це сучасна інформаційна установа, що сприяє професійному, та особистому розвитку громадян. Кожний користувач бібліотеки має можливість безкоштовно користуватися Інтернетом. Одне з основних завдань Інтернет-центру це забезпечення оперативного доступу читачів до різносторонньої інформації,  створює рівні можливості для пошуку інформації людей різних соціальних верств населення і допомагає становленню та розвитку їхньої загальної інформаційної та інтелектуальної культури.       
         Спільними зусиллями ми зможемо допомогти людям, які бажають працювати, влаштувати своє життя, підвищити відповідальність перед собою, своєю сім’єю та суспільством.



Немає коментарів:

Дописати коментар