неділю, 30 вересня 2018 р.

                               Всеукраїнський день бібліотек-2018
        До Всеукраїнського дня бібліотек у Новотроїцькій центральній районній бібліотеці відбувся святковий захід, на який завітали бібліотекарі району та читачі, котрі завжди підтримують ці вогники культури і духовності.  В хореографічній залі РЦКД, заповненій квітами,  звучали слова, сповнені добрими почуттями і щирістю. Панувала тепла атмосфера свята та гарний настрій, за який щиро вдячні усім присутнім! Значущість бібліотеки для суспільства, для громади підкреслили голова Новотроїцької РДА Наталя Солтановська, керуючий справами районної ради Вадим Федоров та начальник відділу культури і  туризму Ольга Цвільовська. Привітання супроводжувалося врученням почесних грамот та подарунків.
       Бібліотекарі Новотроїцької ЦРБ приймали привітання та подарунки від Новотроїцького селищного голови Наталії Пінчук та Ольги Філь журналіста редакції районної газети «Трудова слава».
       Бібліотекарів привітала голова а профспілки працівників культури Жанна Безродна та директор Новотроїцької центральної районної бібліотеки Надія Васильєва, яка сказала багато добрих слів про свій бібліотечний колектив.  Адже особливим багатством бібліотек завжди були і будуть її кадри – талановиті, досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, безмежно віддані своїй справі. І на святі було проведено нагородження найкращих бібліотекарів району в 10-ти номінаціях.
       Прозвучали слова шани та подяки і на адресу ветеранів бібліотечної справи, які стояли біля витоків створення бібліотечної мережі району.     
       Ведучими заходу були учні 10-В класу Новотроїцької ЗОШ № 1, Діана Радіонова та Олександр Шпак, які є  активними читачами районної бібліотеки.
      Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова, — що може бути достойнішим? Бабине літо і свято великого, духовного багатого колективу бібліотечних працівників! Хтось із мудрих сказав: «Бібліотекар – це не професія, а стан душі». Для кожної освіченої людини, бібліотекар – це насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро з повною віддачею служить суспільству, читачеві.
      Скільки в стінах бібліотек переплелось людських долонь, скільки збережено і упорядковано книг!
      Сьогодні бібліотеки району стають інформаційними, просвітницькими і культурними центрами громади, в якому є можливість отримати інформацію з усіх куточків світу, місце зустрічі, де проходять різноманітні заходи. 
      Тож бажаємо бібліотекарям творчості і натхнення, щастя, добробуту та любові. Бібліотечне свято співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож Віри Вам,шановні бібліотекарі,у власні сили, Надії на те, що наша праця буде достойно визнана, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів.




Немає коментарів:

Дописати коментар