пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

ТИЖДЕНЬ ПРАВА






15 грудня  2014року врамках проведення Всеукраїнського Тижня права бібліотекарі районної центральної бібліотеки для старшокласників Новотроїцької гімназії провели у читальній залі Новотроїцької районної центральної бібліотеки правову годину «Я людина, отже маю право».                        

  Захід відкрила бібліотекар юнацького абонементу Людмила Бондар.               

Вона розповіла про історію виникнення Тижня права, а також про те, що метою його проведення є: навчити громадян відстоювати та захищати свої права, правильно користуватися своїми правами й добре виконувати свої обов’язки. А це значить треба знати закони і дотримуватися їх.

На захід працівники бібліотеки запросили Ірину Нікітіну – головного спеціаліста Новотроїцького районного управління юстиції.

Ірина Валеріївна виступила з бесідою « Твої права, твої обов’язки», а також провела юридичну вікторину запитань та відповідей. В кінці заходу учні переглянули фільм «Права людини». Всі гості мали можливість глибше ознайомитися з законодавчими актами, правовою літературою, періодичними та офіційними виданнями, що широко були представлені на книжковій виставці «Молодь і право».

Немає коментарів:

Дописати коментар