четвер, 4 грудня 2014 р.

ЗАХІД «СНІДУ – НІ»
1 грудня в Новотроїцькій районній бібліотеці пройшов захід до всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.  На цьому заході були присутні старшокласники Новотроїцької середньої школи з класним керівником Шпак С.М.
Захід «Знати сьогодні , щоб жити завтра»   відкрила бібліотекар юнацького абонемента Бондар Л.М. Вона розповіла всім присутнім про СНІД, про заходи профілактики  цієї страшної хвороби, пояснила важливість дотримання здорового способу життя та виважену поведінку й вчинки, як гарант запобігання ризику. Учні також ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою
«СНІД- страшний супутник людства» та переглянули фільм  «Ціна кайфу» , що змусив задуматися учнів про їхнє життя та майбутнє. Після виховної години жоден старшокласник не залишився байдужим. Адже усвідомлення страшних наслідків ВІЛ/СНІДу,  про які вони дізналися з документального фільму допоможуть юним громадянам у подальшому сформувати правильну поведінку в суспільстві та дотримуватися здорового способу життя.
Родзинкою  заходу став  флешмоб. Бібліотечний флешмоб проходив цікаво: волонтери-старшокласники в галстуках зеленого кольору / колір життя/ , з бейджиками «Сучасна бібліотека» рушили по центральній вулиці селища. Учні підходили до перехожих,щоб донести до них, що сьогодні, 1грудня проходить акція «СНІДу- ні! Життю, здоров’ю так!». Вручали всім перехожим буклети, повітряні кульки та запрошували всіх до бібліотеки. Чимало жителів селища прийняли запрошення і відвідали центральну  районну бібліотеку.












                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар