пʼятницю, 14 червня 2019 р.

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ БАТЬКА


       В Новотроїцькій центральній районній бібліотеці відзначили День Батька.  Для участі у заході були запрошені родини Сакун Миколи та Тетяни, Артамонових  Віктора та Ольги, Аблаєвих Еміля та Дінари. Також участь у заході прийняли заступник голови районної ради Микола Піщанський та заступник голови районної державної адміністрації Анжеліка Балан, читачі бібліотеки.
        В ході діалогу бібліотекарі Олена Свєженцева та Ольга Желязкова, вітали в особі присутніх всіх батьків із святом, побажали їм Божих благословень в усьому та інформували  про історію відзначення дня батька в Україні та інших країнах світу. Вони  підкреслили, що в Незалежній Україні День батька - свято  нове, а засновницею цього чудового свята вважається місіс Додд, американка з міста Спокан (штат Вашингтон) , яка заявила про свято батька 19 червня 1910 року і цей день в багатьох країнах світу відзначається на офіційному рівні.
        Про своїх чудових татусів цього разу розповідали їхні діти, кожен із дітей намагався довести, що саме їх татусь найкращий. Дітки самої молодої родини на святі, родини Аблаєвих, розповіли віршики про свого тата.
        Голови  сімейств  поділилися секретами виховання  дітей у своїх сім’ях та підкреслили, що хоча сьогодні в суспільстві роль батька  дещо занижена і на батьків іноді   покладено  основне матеріальне забезпечення родини, вони в тісному партнерстві з мамою повинні брати участь в усіх процесах  збереження  життя дітей, їх виховання та більше проявляти батьківської любові та турботи.
      Цікавим доповненням до заходу була  виставка робіт Віктора Артамонова.
По закінченю заходу родинам подарували сувеніри на згадку про захід.
       Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері.







Немає коментарів:

Дописати коментар