вівторок, 21 серпня 2018 р.

Моя країна – прекрасна і незалежна

        21 серпня до Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України, з метою національно-патріотичного виховання громадян, в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці пройшла патріотична година «Ми - діти твої, Україно». На заході були присутні заступник голови Новотроїцької РДА Анжеліка Балан, керуючий справами Новотроїцької районної ради Вадим Федоров та головний спеціаліст відділу Новотроїцького бюро безоплатної правової допомоги Світлана Садовська.
       Бібліотекар Олена Свєженцева розповіла учасникам заходу про те, що Україна - це історія народу, який протягом багатьох віків боровся за свою свободу і незалежність. Це його славні лицарі Петро Сагайдачний, Іван Сірко, Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Устим Кармалюк та багато інших, які віддали своє життя за щастя народу. Це й такі відомі всьому світові діячі української культури, як Т. Шевченко, Леся Українка, Іван Франко.     
        Учасники заходу переглянули відеофільм «Роки незалежної держави» та книжкову виставку  «Незалежна Україна – наша спільна сім'я», яка була доповнена документами архівного сектору Новотроїцької РДА.
          По закінченню заходу учасники виготовили жовто-блакитні прапорці, для історично-патріотичного флеш-мобу  «З Україною в серці» який відбудеться     23серпня.






Немає коментарів:

Дописати коментар